kantoren

Muurprinten voor op kantoor

Muurprinten op kantoor: de perfecte oplossing

U wilt natuurlijk zo prettig mogelijk werken en klanten ontvangen op kantoor. Daar helpen wij u bij met een muurprint op maat. Het oog wil ook wat en een prettige werkomgeving bevordert de werksfeer. Geef uw bedrijf hiermee een eigen identiteit mee. U krijgt er ongetwijfeld positieve reacties op van uw personeel en klanten!

Direct op de muur geprint zonder overlast

Alles kan digitaal tegenwoordig en dat geldt ook voor het verfraaien van uw kantoormuren. Laat ons weten welke afbeelding u in welke afmetingen wilt laten printen en wij zorgen ervoor. Altijd in hoge resolutie, dus haarscherp geprint met ecologische inkt. U profiteert van de snelheid waarmee we direct op de muur printen. Dat doen we brandveilig, duurzaam, geruisloos en geurloos. Van ons zult u absoluut geen overlast ervaren, dus werk vooral door terwijl we printen!

Wij denken mee met uw ideeën

Als het gaat om prints voor op kantoor, kunt u met onze Wallpen alle kanten op. Denk hierbij aan uw entree, gangen, in- en uitgang, bewegwijzering, deuren, wachtkamers, vergaderruimtes en kantines. Of het nu gaat om een tekst, een foto of een eigen afbeelding: het kan allemaal. We denken met u mee in de ontwerpfase en maken met onze ontwerpers voor u een totaalplan. Met onze hoogwaardige Wallpen printen we de afbeeldingen direct op de muur.

Ook voor vreemde vormen en extra brede vlakken

Muurprinten kan écht volledig op maat. Het maakt dus niet uit of u op een ruwe muur wilt printen, zoals baksteen of spuitwerk. Onze Wallpen kan daarmee uitstekend uit de voeten en maakt ook daarop een extreem scherpe afbeelding, precies zoals u hem wilt. Heeft u een extra brede muur die u totaal wilt bedekken? Ook dan staan wij voor u klaar om uw kantoor mooier te maken.

Meer weten over muurprinten op kantoor?