Interieurarchitecten

Interieurarchitecten kunnen alle kanten op met muurprinten

Bij het maken van een interieurontwerp is het fijn om opties te hebben qua invulling. Of u nu wilt werken met hout, steen, beton, pvc, behang of stucwerk: een muurprint kan overal op én maakt het ontwerp helemaal af. Door een persoonlijke touch mee te geven aan het design, maakt u als interieurarchitect uw klant nog blijer met het eindresultaat.

Elke afbeelding, helemaal op maat

Een bedrijfslogo, een foto, een inspirerende tekst… wat er ook maar past bij uw klant, met muurprinten kunt u het allemaal realiseren. Elk (eigen) ontwerp is mogelijk. Met behulp van ecologische inkt wordt het brandveilig, duurzaam en geurloos aangebracht in hoge resolutie. Bovendien drogen we de inkt direct met een UV-lamp.

Naast de briljante kleuren en de snelheid waarmee we printen, springen ook de visuele mogelijkheden in het oog. Laat bijvoorbeeld een schilderij printen op de muur inclusief geprinte lijst én schaduw. Zo ziet het er nog levensechter uit. En de klant krijgt er ook nog eens 12 jaar garantie op. Wil hij toch wat anders na enkele jaren? Dan is de inkt makkelijk over te schilderen.

Lokaal aangebracht, één met de muur

Er zijn vele voordelen als u kiest voor een muurprint in uw ontwerp. Zo kunnen wij de print zeer lokaal aanbrengen en wordt hij één met de muur. Of met de tafel, het bureau of welk oppervlak dan ook. Dat biedt ongekende ontwerpvrijheid voor u.

Daarnaast is muurprinten ook nog eens zeer hygiënisch. Zeker wanneer het gaat om gebouwen voor zorg, onderwijs en kantoorwerk is dat enorm belangrijk. Doordat er geprint wordt, hoeft er niets extra schoongemaakt te worden, want de afbeelding is onderdeel van de muur. Indien gewenst is de muurprint afneembaar met een schoonmaakmiddel.

Alles superscherp geprint, ook tekst

Bedrijfslogo’s, bewegwijzering en nog veel meer tekstuele ideeën zijn heel eenvoudig te realiseren met muurprinten. Denk in musea bijvoorbeeld aan begeleidende teksten bij schilderijen. Op elke ondergrond droogt de inkt prima, zelfs als er reliëf in zit.

Bij muurpinten heeft u geen dragers nodig hebben zoals papier of vinyl. Daarnaast is er ook geen lijm nodig om de print op de muur te bevestigen. De ecologische voetprint is dus beter dan bij het gebruik van stickers, fotobehang, etc. Er is bovendien ook geen restafval.

Meer weten over muurprinten voor interieurontwerpen?