4 redenen waarom muurprinten wint van fotobehang

 

Iedereen kent fotobehang en weet dat hiermee afbeeldingen levensgroot op de muur zijn te maken. Muurprinten is nog veel onbekender. Daarom leggen we graag uit wat de voordelen zijn van muurprinten als we het vergelijken met fotobehang.

 

1 – U hoeft niet de hele muur te behangen

Ook al heeft u een afbeelding besteld die niet de hele muur beslaat, dan nog zult u de hele muur moeten behangen om een mooi eindresultaat te krijgen. Anders ziet het er niet uit en zijn er zelfs randen zichtbaar, waar mensen aan kunnen peuteren.

In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor een muurprint, waarbij de Wallpen alleen print waar u dat wilt. Dat scheelt enorm veel tijd en moeite En u als klant krijgt er ook nog eens 12 jaar garantie op. Vertrouw dus op topkwaliteit.

Noble Burger Restaurant

2 – De afbeelding is altijd haarscherp

Bij fotobehang is het soms afwachten hoe een afbeelding uiteindelijk eruitziet als hij geprint is op behang. Zeker als er geen bronbestand in hoge resolutie is gebruikt. Wij zorgen ervoor dat de afbeelding altijd haarscherp op de muur geprint wordt, waarbij u niet moeilijk hoeft te doen met stroken behang die perfect op elkaar moeten aansluiten.

En dan kiest u bij muurprinten ook nog eens voor de duurzame oplossing. Doordat er geen drager nodig is, zoals behang, scheelt dat veel voor het milieu. Uiteraard werken wij met ecologische inkt.

3 – Snel, geruisloos en geurloos geprint

Het beste bewijs dat we daarvan hebben was toen we een muurprint aanbrachten op de verkoopafdeling van een bedrijf, waar tien mensen zaten te bellen. Geen van hen had last van de Wallpen, die ondertussen snel en geurloos de muur verfraaide. Zonder overlast te veroorzaken. De afbeelding wordt met twee vierkante meter per uur geprint, dus voor u het weet staat hij erop.

walpenn muur

4 – Ook op ruwe ondergronden

Op een ruwe muur, bijvoorbeeld van baksteen of met spuitwerk, blijft fotobehang niet zitten. Een muurprint kan daar prima op geprint worden. Wat u ook voor afbeelding wilt, wij zorgen ervoor dat hij zonder kwaliteitsverlies op de ruwe ondergrond komt te staan.

Meer weten over muurprinten?